RUOKA / Food

MENU LUDARI 3-5

Chef´s Menu! Kauden upeisiin raaka-aineisiin nojaava 3-5 ruokalajin yllätysmenu.
Ludari 3-5 on saatavana myös kasvis- sekä vegaanisena versiona.
Chef´s Menu! This surprise menu offers the best seasonal produce.
Ludari 3-5 is also available as a vegetarian and vegan version.

3 ruokalajia / 3 courses 51€ / wines 39€
4 ruokalajia / 4 courses 57€ / wines 48€
5 ruokalajia / 5 courses 63€ / wines 57€
välijuusto / cheese course +9€ / wines 66€


Ragu avattiin 14.04.2014 eli tänä vuonna on erityistä syytä juhlaan. Juhlamenussa otteita ravintolamme suosituimmista annoksista vuosien varrelta.

Ragu was opened on 14.04.2014, so this year there is a special reason to celebrate. The festive menu includes excerpts from our restaurant’s most popular dishes over the years.


RAGU X FESTIVE MENU v2

ALKURUUAT / STARTERS

SIIKA / WHITEFISH
Crudo kylmäsavustetusta siiasta, pikkelöityä keltavahveroa, siianmätiä & jalapenoaiolia
Cold-smoked whitefish crudo, pickled chanterelle, whitefish roe & jalapenoaioli

***
METSÄKAURIS / DEER

Carpaccio metsäkauriin ulkoseläkkeestä, hapankirsikkaa, rakuunamajoneesia & rapeaa vuohenjuustoa

Deer carpaccio, sour cherry, tarragon mayonnaise & crispy goat cheese
***
BURRATA

Savustettua burrata-juustoa, kirsikkatomaatteja, basilikajogurttia & pähkinägranolaa

Smoked burrata cheese, cherry tomatoes, basil yogurt & nut granola

PÄÄRUUAT / MAIN COURSES
KUHA / PIKE PERCH
Haudutettua kuhaa, rapukakkua, paahdettua naurista & piparjuuri-voivaahtoa

Braised pike perch, crab cake, roasted turnip & horseradish- beurre blanc

tai / or
VIIRIÄINEN / QUAIL

Paahdettua viiriäisen rintaa ja viiriäisenkoipea, mascarponegnoccheja, varhaiskaalta & romescoa

Roasted quail breast and quail leg, mascarponegnocchi, spring cabbage & romesco

JÄLKIRUOKA / DESSERT

TIRAMISU

***
3 ruokalajia / 3 courses 55€ / Wines 39 €

4 ruokalajia / 4 courses 61€ / Wines 48€

5 ruokalajia / 5 courses 68€ / Wines 57€

välijuusto / juustot / cheese course 9€/ 18€