RUOKA / Food

MENU LUDARI 3-5
Chef´s Menu! Kauden upeisiin raaka-aineisiin nojaava 3-5 ruokalajin yllätysmenu.
Ludari 3-5 on saatavana myös kasvis- sekä vegaanisena versiona.
Chef´s Menu! This surprise menu offers the best seasonal produce.
Ludari 3-5 is also available as a vegetarian and vegan version.
3 ruokalajia / 3 courses 45€ / wines 34€
4 ruokalajia / 4 courses 51€ / wines 42€
5 ruokalajia / 5 courses 57€ / wines 49€
välijuusto / cheese course +9€ / wines 55€

MENU RAGU
ALKURUUAT / STARTERS
MUIKUNMÄTI /VENDACE ROE
Muikunmätiä, sienisalaattia, vihreää omenaa ja tattivohveli
Vendace roe, mushroom salad, green apple and sour dough waffle
***
KAMPASIMPUKKA / SCALLOP
Hiillostettua kampasimpukkaa, maa-artisokkavaahtoa, pikkelöityä päärynää ja tryffeliä Umbriasta
Chargrilled scallop with Jerusalem artischoke foam, pickled pear and truffle from Umbria
PÄÄRUUAT / MAIN COURSES
KUHA / PIKE PERCH
Anjovisvoissa haudutettua kuhaa, äyriäisfregolaa, sahramifenkolia ja hollandaisekastike
Pike perch poached in anchovy butter, seafood fregola, fennel and hollandaise
tai / or
PORONVASA / REINDEER CALF
Paahdettua poronvasan paistia, gorgonzolapolentaa, keltajuurta ja borettane-sipulikastiketta
Roasted reindeer calf with gorgonzola polenta, yellow root and borettane onion sauce

JÄLKIRUOKA / DESSERT
SUKLAA / CHOCOLATE
Bitter-suklaamoussea, mustaherukkajäätelöä ja lakritsamarenki
Bitter chocolate mousse with black currant ice cream and licorice meringue
3 ruokalajia / 3 courses 53€

4 ruokalajia / 4 courses 59€

Lisäksi saatavilla viikottain vaihtuva À la carte lista.

Also we serve a weekly changing À la carte menu.


“Ragu: tulee verbistä ragoûter, joka tarkoittaa ruokahalun palauttamista tai yleensäkin mielenkiinnon lisäämistä.”
“Ragu: comes from the verb ragoûter wich means to restore one´s appetite or to generally add interest.”