RUOKA / Food

MENU LUDARI 3-5

Chef´s Menu! Kauden upeisiin raaka-aineisiin nojaava 3-5 ruokalajin yllätysmenu.
Ludari 3-5 on saatavana myös kasvis- sekä vegaanisena versiona.
Chef´s Menu! This surprise menu offers the best seasonal produce.
Ludari 3-5 is also available as a vegetarian and vegan version.

3 ruokalajia / 3 courses 51€ / wines 39€
4 ruokalajia / 4 courses 57€ / wines 48€
5 ruokalajia / 5 courses 63€ / wines 57€
välijuusto / cheese course +9€ / wines 66€


Ragu avattiin 14.04.2014 eli tänä vuonna on erityistä syytä juhlaan. Juhlamenussa otteita ravintolamme suosituimmista annoksista vuosien varrelta.

Ragu was opened on 14.04.2014, so this year there is a special reason to celebrate. The festive menu includes excerpts from our restaurant’s most popular dishes over the years.


RAGU X FESTIVE MENU

ALKURUUAT / STARTERS

MUIKUNMÄTI / VENDACE ROE
Kitkajärven muikunmätiä, leipävanukasta, tillikreemiä ja valkoista parsaa
Vendace roe from Lake Kitkajärvi, bread pudding, dill crème and white asparagus

***
TALEGGIO

Vaahdotettua Taleggio juustoa, maitobriossia, marinoitua päärynää ja hasselpähkinää

Taleggiospuma, milk brioche, pickled pear and hazelnut

***

HÄRÄNHÄNTÄ / OXTAIL

Häränhäntäragu, Pecorinolla maustettua polentaa ja karamellisoitua viikunaa

Oxtail ragu, polenta seasoned with pecorino and caramelized figs

PÄÄRUUAT / MAIN COURSES
SIIKA / WHITE FISH
Paistettua siikaa, äyriäisfregolaa, varsiselleriä ja simpukka-voivaahtoa

Fried white fish, seafood fregola, celery and mussel-beurre blanc

tai / or
KARITSA / SPRING LAMB

24 h haudutettua karitsanniskaa, karitsamakkaraa ja savustettua puikulaperunaa

24 h braised spring lamb neck, lamd sausage and smoked fingerling potatoe


JÄLKIRUOKA / DESSERT

LAKRITSA / LIQUORICE

Lakritsapannacotta, sitruunasorbettia, kandeerattua fenkolia ja vadelmaa

Liquorice pannacotta, lemon sorbet, candied fennel and raspberry

***
3 ruokalajia / 3 courses 54€ / Wines 39 €

4 ruokalajia / 4 courses 61€ / Wines 48€

5 ruokalajia / 5 courses 69€ / Wines 57€

välijuusto / juustot / cheese course 9€/ 18€