On aika hemmotella ja muistaa kaikkein tärkeimpiä, eli Äitejä. Keittiötiimimme on loihtinut upean keväisen neljän ruokalajin menun äitienpäiväbrunssillemme. Varaathan paikkasi pian ja lämpimästi tervetuloa!

It´s time to cherish all the mothers! Our kitchen team has created a fabulous 4 course menu full of spring flavours for our Mother´s Day brunch. Don´t forget to make a reservation and see You Sunday!

RAGUN ÄITIENPÄIVÄ

NIERIÄ / ARCTIC CHAR
Sokerisuolattua nieriää, marinoitua kurkkua ja nokkospannukakku

Cured arctic char with marinated cucumber and nettle pancake

***

KAMPASIMPUKKA / SCALLOP
Parsarisottoa, hiillostettua kampasimpukkaa ja suolaheinää

Asparagus risotto with seared scallop and sorrel

***

KUHA / PIKE PERCH
Paahdettua kuhaa, hummeriagnolotti ja rakuuna-hummeriliemi

Roasted pike perch with lobster agnolotti and tarragon & lobster broth

 

TAI / OR

VASIKKA / VEAL
Grillattua vasikan sisäfileetä, tryffelignoccheja ja kukkakaalia

Grilled veal terderloin with truffle gnocchies and cauliflower

***

RAPARPERI / RHUBARB
Raparperi creme brulee, jogurttisherbettiä ja valkosuklaata

Rhubard creme brule with yoghurt sherbet and white chocolate

4 ruokalajin menu 55€ / hlö

viinit 42€ / hlö

 4 course menu 55€ / person

wines 42€ / person

Comments are closed.